top of page
2 (1).JPG
par

mums

Mūsu stāsts sākās 1991.gadā, kad divi kurzemnieki Normunds un Lāsma Bomji izlēma veidot savu uzņēmumu, kurā īstenotu pie maizniekmeistara Alberta Blumberga  gūtās zināšanas un pieredzi.

 

Pēc ilgiem meklējumiem par īsto vietu jaunajai maiznīcai, tika izvēlēta tā laika kolhoza “Lādezers” maizes ceptuve Limbažu pusē. SIA N.Bomja maiznīca “Lielezers” tiek dibināta 1991.gada jūnijā. Jaunajā uzņēmumā strādā 16 darbinieki.

 

Pirmajos darbības gados maiznīcā cepa tikai rupjmaizi un saldskābmaizi. Tās arī ir mūsu lepnums, kuras gatavotas pēc ilgas un darbietilpīgas tehnoloģijas un, kuru vērtība pielīdzināma visaugstākās klases konjakiem.

1.jpg

​LĀSMA UN NORMUNDS BOMJI

vairāk

Garants augstajai maizes kvalitātei un neatkārtojamai garšai ir:

  • pašu dzirnavās maltie milti no Latvijā audzētiem rudzu un kviešu graudiem;

  • plaucējumi, kas diennakti nogatavināti pašu darinātajos apses koka kubuliņos un raudzēti ar ieraugu;

  • ilggadīga pieredze un meistarīgs roku darbs visā maizes tapšanas procesā;

 

 

Dažus gadus vēlāk tika uzsākta dažādu baltmaizes veidu ražošana. No 2012. gada aprīļa pircējiem tiek piedāvāti arī konditorejas izstrādājumi. 

 

Šobrīd uzņēmumā strādā ap 110 cilvēku, no tiem 2 maiznieku meistari un 7 maiznieku zeļļi. 90% no visiem mūsu darbiniekiem maiznīcā strādā jau vairāk kā 10 gadus.

 

Esam patiešām gandarīti, ka mūsu maizes kvalitātes apliecinājums ir arī daudzie iegūtie apbalvojumi dažādās pārtikas izstādēs un konkursos.  

 

Novembris.jpg
bottom of page